Markeder & events

I løbet af året afholder vi flere arrangementer her på Ausumgaard – de største ligger i maj og december måned.

Vi byder indenfor
Vi står selv for at planlægge og afholde alle events på gården – og på den måde sikrer vi, at vi altid harden bedste føling med arrangementerne.
Alle medarbejdere på gården er involveret i det store arbejde, der ligger i at klargøre stedet til at tage imod de mange besøgende – og derudover allierer vi os med lokale foreninger og frivillige, der hjælper med at servicere de mange gæster.

Arrangementer giver mod på mere
Det betyder alverden for os, at vi kan skabe nogle positive og stemningsfulde oplevelser på gården – og vi er meget taknemmelige over den store opbakning, som både udstillere og gæster viser os gang på gang. Det økonomiske overskud fra arrangementerne betyder, at vi endnu bedre kan renovere, vedligeholde og passe rigtigt godt på stedet, og den store, positive opbakning giver os lyst til og mod på at udvikle Ausumgaard i nye retninger.

Vi lytter til brostenene

Julemarked 11.-13. december 2020

I 2012 inviterede vi for første gang til julemarked her på Ausumgaard. Det blev en stor succes, som vi siden har gjort til en hyggelig tradition – både for os selv, vores udstillere og gæster.

I 2020 er julemarkedet sat til at løbe af stablen d. 11.-13. december. Vi afventer dog stadig myndighedernes udmeldinger vedrørende denne type arrangementer i forhold til corona-pandemien i Danmark.

Vi afholder naturligvis kun julemarkedet, hvis det er sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt for både udstillere, frivillige og gæster på stedet. Vi håber, at corona-situationen er under kontrol til den tid.

Hvis markedet kan afholdes, så vil det som altid primært være med fokus på de gode, lokale råvarer til julens mange middage og frokoster.
Her vil også være mange forskellige lækre julegaveideer, fint julepynt og smukt kunsthåndværk. Og selvfølgelig sjove aktiviteter for børn – kom f.eks. og mød gårdnisserne “Skidt og Pyt”.

Holdbart – 2021

Marked – mad – mening

Den 16. og 17. maj 2020 skulle vi have haft premiere på vores nye forårsarrangement – Holdbart – marked, mad, mening.

Desværre kom corona-pandemien i vejen – og premieren blev derfor aflyst.

Vi har valgt at udskyde Holdbart til 2021 og melder ud, når vi er klar med en dato og flere detaljer for arrangementet.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.