Markeder på gården

Da vi, Maria og Kristian, flyttede ind på Ausumgaard i 2008 besluttede vi os for, at vi gerne ville prøve at åbne stedet lidt op og invitere omverdenen indenfor.

Da de gamle avlsbygninger stod tomme, syntes vi at det var oplagt at bruge dem, og vi syntes at omgivelserne og stemningen herude kunne passe perfekt til en form for marked eller messe.

Det første forårsmarked løb af stablen i 2010 og blev en kæmpe succes. Siden har vi hvert år inviteret indenfor til en hyggelig forårsweekend i maj måned – vi nåede lige at få 10 års jubilæet med i 2019 inden corona i 2020 gjorde sit indtog.

Udover forårsmarkedet har vi siden 2012 også holdt et årligt julemarked på gården i december (dog afbrudt af coronarestriktioner i 2020).

Hjælp fra nær og fjern fik markeder til at lykkes
Vi har altid selv stået for at planlægge og afholde events på gården.
Alle medarbejdere plejer at være involveret i forberedelserne – og derudover plejer vi at alliere os med lokale foreninger og frivillige, der hjælper med at servicere de mange gæster.

Stor betydning for vores virke 
Det har igennem årene betydet rigtig meget for os, at så mange udstillere og gæster har lagt vejen forbi markederne på Ausumgaard.
Det har været en unik mulighed for at komme i dialog med vores omgivelser, og det har været fantastisk at skabe rammerne for nogle folkelige arrangementer, der har nydt så stor opbakning.

Julemarked i december

Vi har holdt julemarked på gården siden 2012 – og det er en succes, som i bogstavelig forstand bare er vokset år efter år.
Vi har forfinet konceptet igennem årene – og er gået fra 12 udstillere og 1200 gæster i 2012 til tæt på 10.000 i årene efter corona.

Julemarkedet er for mange blevet en tradition – både for udstillere og gæster – og vi glæder os altid til at byde indenfor til 3 hyggelige dage i december.

Julemarkedet ligger altid i den 2. HELE weekend i december. Det vil sige, at det i 2024 bliver d. 13., 14. og 15, december.

Læs mere om  årets julemarked

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.