Markeder & events

I løbet af året afholder vi flere arrangementer her på Ausumgaard – de største ligger i maj og december måned.

Vi byder indenfor
Vi står selv for at planlægge og afholde alle events på gården – og på den måde sikrer vi, at vi altid harden bedste føling med arrangementerne.
Alle medarbejdere på gården er involveret i det store arbejde, der ligger i at klargøre stedet til at tage imod de mange besøgende – og derudover allierer vi os med lokale foreninger og frivillige, der hjælper med at servicere de mange gæster.

Arrangementer giver mod på mere
Det betyder alverden for os, at vi kan skabe nogle positive og stemningsfulde oplevelser på gården – og vi er meget taknemmelige over den store opbakning, som både udstillere og gæster viser os gang på gang. Det økonomiske overskud fra arrangementerne betyder, at vi endnu bedre kan renovere, vedligeholde og passe rigtigt godt på stedet, og den store, positive opbakning giver os lyst til og mod på at udvikle Ausumgaard i nye retninger.

Vi lytter til brostenene

Holdbart – 16.-17. maj 2020

Marked – mad – mening

I maj 2019 kunne vi for tiende år i træk byde tusindvis af gæster velkommen til forårsmarked gården. Jubilæet blev en fest, og både udstillere og gæster deltog i fejringen med lagkage, fællessang, optog og dans.

Efter 10 er er vi klar med et nyt koncept, der skal afløse forårsmarkedet. Vi ønsker fortsat at byde indenfor på gården i maj – men vi vil gerne byde på meget mere end blot marked og familiehygge. Vi vil sætte fokus på bæredygtighed i bred forstand, og derfor har vores nye arrangement har fået navnet “Holdbart – marked, mad og mening”.

Julemarked 11.-13. december 2020

I 2012 inviterede vi for første gang til julemarked her på Ausumgaard. Det blev en stor succes, som vi siden har gjort til en hyggelig tradition – både for os selv, vores udstillere og gæster.

Julemarkedet har primært fokus på de gode, lokale råvarer til julens mange middage og frokoster. Men her er også mange forskellige lækre julegaveideer, fint julepynt og smukt kunsthåndværk. Og så er der selvfølgelig sjove aktiviteter for børn – kom f.eks. og mød gårdnisser “Skidt og Pyt”.

Årets julemarked løber af stablen 2. hele weekend i december og strækker sig over hele 3 dage – nemlig fredag, lørdag og søndag.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.