Julemarked 2019

13. – 15. december 2019

Bliv udstiller
  • Ausumgård marked

Julemarked 13.-15. december 2019

I 2012 afholdt vi vores første julemarked på festloftet med blot 12 udstillere og en lille café. Det var startskuddet til det julemarked, som i dag nu fylder alle gårdens bygninger med mere end 80 udstillere med alskens lækkerier til både ganen og til under juletræet.

På det store, gamle høloft finder du alle de lækre og spændende råvarer til julen og her er alt, hvad hjertet kan begære af skønne fødevarer; ost, bagværk, chokolade og nødder, juleand, flæskesteg, vin, snaps, øl og søde sager.

I de gamle stalde og på festloftet finder du masser af smukt julepynt og julegaveideer – lige fra outdoor gear til design, interiør, mode, smykker, keramik og andet kunsthåndværk. Der er gaveideer til både børn og voksne, mænd og kvinder.

Derudover har vi altid mange dejlige aktiviteter og underholdning af både børn og voksne, således at man kan nyde hyggelig julemusik til frokosten eller æbleskiverne, og lade børnene hygge sig med spændende workshops eller sjov skattejagt rundt på gården.

Julemarkedet plejer at være smadder hyggeligt og fyldt med stemning – og det bliver det helt sikkert igen i år.

Ægte julestemning

Dato

13.-15. december
Fredag, lørdag og søndag kl. 10-16
Klik her for mere praktisk information

Entre

Voksne: 60 kr.
Børn fra 3-15 år: 20 kr.
Børn under 3 år: gratis

Program og aktiviteter for både store og små

Gården kommer til at summe af stemning, og som altid er der masser af aktivitet for både børn og voksne.

Overalt kan der handles ved over 80 salgsboder, og trænger man til at hvile benene, så kan det foregå i cafeen, hvor man kan nyde en dejlig frokost – af gode råvarer, blandt andet fra gården. Lokale musikere bidrager til stemningen med julens sange og melodier i cafeen – og rundt omkring på gården.

Der er også masser af aktiviteter for børn. De kan blandt andet møde gårdens nisser Skidt og Pyt, pynte kagemænd og koner, lave sund konfekt af havre fra gården og gå på bogstavjagt rundt omkring på markedet.

I starten af december er vi klar med weekendens fulde program.

Årets udstillere 2019

Hver år gør vi meget ud af at finde en rigtig spændende række af udstillere, der tilbyder produkter af høj kvalitet.
Mange udstillere kommer igen år efter år – men her er også altid nye ansigter rundt omkring på standende.

Vi vægter især fødevarer højt – for man skal kunne finde lækre og meget gerne lokale råvarer til julen her på gården.

Derudover skal man kunne finde smukke blomster, dekorationer, kunsthåndværk og håndlavet julepynt samt julegaveideer til både store og små.

Udstillerlisten opdateres løbende efterhånden som de sidste pladser bliver booket.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.