Om Ausumgaard

Vores dejlige, gamle Herregård, Ausumgaard, er beliggende på et højdedrag ved hovedvejen lige midt imellem Struer og Holstebro.

Vi, Kristian og Maria, og vores 3 børn, Sigrid, Solvej og Rasmus bor selv i hovedbygningen, og herfra driver vi et moderne landbrug med stort fokus på bæredygtighed og vedvarende energi, samtidig med at vi arbejder med at udvikle nye koncepter og nicheprodukter.

Kristian er uddannet landmand og Maria er psykolog og har egen psykologpraksis i Huset Lindskov lige øst for Ausumgaard. Sigrid, Solvej og Rasmus går alle tre i skole på den nærliggende Hjerm Skole.

Vi lytter til brostenene

Meget mere om Ausumgaard

Læs meget mere om Ausumgaard, om vores historie, vores vision og værdier, vores tanker om bæredygtighed, om vores fantastiske medarbejderstab og om at komme på besøg hos os.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.