• Ausumgård marked

Forårsmesse 2017

Tusind tak for denne gang.

Tak til udstillere, besøgende og hjælpere for at gøre forårsmessen 2017 til en succes.
Vi havde besøg af i alt 5200 gæster i løbet af weekenden – og selvom det var en tilbagegang i forhold til 2016, så synes vi godt, at vi kan være tilfredse. Der var højt humør hele vejen rundt – og alle udstillere havde gjort sig umage med at lave nogle helt fantastisk flotte og spændende stande.

Vi ser nu frem mod årets julemarked 2017.

I 2010 åbnede vi for første gang dørene til forårsmessen her på Ausumgaard, og siden er det blevet en tilbagevendende begivenhed, som vi glæder os til år efter år. Målet med messen har altid været at åbne gården op for omverdenen og bringe liv i de gamle, tomme driftsbygninger, som emmer af historie og atmosfære.

Til forårsmessen danner gårdens gamle bygninger således rammen om aktiviteter, hygge og underholdning for hele familien. Her er udstilling og salg af kunst, håndværk, mode, hobbyudstyr, helseartikler- og ydelser og ikke mindst masser af fødevarer. Vi krydrer messen med musik, opvisninger og forskellige aktiviteter og sjov for børn.

Vi glæder os til at åbne dørene til årets forårsmesse, og håber, at rigtig mange kigger forbi.
Se evt. årets udstillerliste og program for weekenden.

Vi lytter til brostenene

Priser

60 kr. for voksne
30 kr. for børn fra 3-15 år
Gratis for børn under 3 år

Parkering

Der vil både være parkeringspladser tæt ved indgangen samt ved vindmøllerne, der ligger ca. ½-1 km. fra indgangen. Herfra kører vi shuttle med traktor og vogn til indgangen – en oplevelse, der plejer at være til glæde for både store og små.

Hjælp os med at gøre forårsmessen endnu bedre næste gang

Besøger du forårsmessen, så hjælp os meget gerne efterfølgende ved at udfylde et lille, online spørgeskema – så kan du også deltage i lodtrækningen om gavekort til vores lille butik med lokale råvarer.

Praktiske informationer

Dato:
20. & 21. maj 2017

Åbningstider:
Lørdag kl. 10-17 & søndag kl. 10-16

Entre:
60 kr. for voksne
30 kr. for børn fra 3-15 år
Gratis for børn under 3 år

Betaling:
Ved indgangen og cafeen kan betales med både dankort, mobilepay og kontanter. Mange udstillere tager også imod mobilepay – men vi har før oplevet en overbelastning af mobilnettet, så det kan være en god ide at medbringe kontanter eller evt. hæve på dankort ved indgangen, i cafeen eller på Ausumgaards egen stand.

Kom til Ausumgaard med bybussen:

Bus Nr. 23 med rute mellem Struer og Holstebro kører lige til døren – der er dog kun få afgange, der passer til åbningstiderne i løbet af weekenden.
Tjek derfor rejseplanen for nærmere info om afgange. Indtast “Ausumgård” som destination.
Fra både Struer og Holstebro station tager turen ca. 12-15 minutter.

Andet godt at vide:

Handicapadgang:
Messen foregår både udendørs og indendørs i gårdens gamle bygninger, på gårdspladsen og i haven. På de to gamle hølofter er der desværre ikke adgang for kørestolsbrugere. (det drejer sig om adgang til ca. 30 udstillere – resten af de ca. 110 udstillere er placeret i stueplan eller udendørs).
Der vil være handicapparkering tæt på indgangen. Spørg de venlige parkeringsvagter om vej.

Førstehjælp:
Skulle uheldet være ude, kan førstehjælp findes i cafe-teltet på gårdspladsen. Her forefindes også en hjertestarter.

Mad og drikke:
Der er masser af muligheder for at købe mad og drikke på forårsmessen.

Praktisk at vide:
Forårsmessen foregår både indendørs i de gamle stalde og på hølofterne, samt på gårdspladsen og i haven. Der er derfor masser af gode oplevelser i vente – uanset hvordan vejret arter sig.

Hunde:
Hunde er velkomne på messen i snor. Dog ser vi helst, at hunde holdes udendørs og ikke medbringes indenfor i bygningerne.

Diverse:
Vi gør opmærksom på, at al færdsel på gården sker eget ansvar.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.