Forårsmarked 2012

12. – 13. maj 2012

Se udstillerlisteSe program
  • Ausumgård marked

Forårsmarked 2012

I weekenden d. 12. og 13. maj 2012 slog vi for tredje år i træk dørene op til 2 forrygende dage med forårsmesse her på Ausumgaard.
Både haven, stuerne og de gamle stalde var åbne for publikum og med over 90 udstillere og masser af gæster, var der liv og glade dage her på gården hele weekenden.
Efter en temmelig kølig og blæsende lørdag var det skønt at opleve hvordan forårsstemningen rigtig lagde sig over arrangementet søndag, hvor vi var super heldige at få det fineste solskin og lunt vejr.

Vi har nu fået talt antallet af besøgende op til ca. 4400 – hvilket vi er ovenud tilfredse med efter en lørdag, der som sagt var lidt kold og blæsende. Det der betyder mest for os er den fantastiske stemning og de mange glade mennesker og positive tilbagemeldinger, som igen i år prægede weekenden.

Tusind tak til alle udstillere, besøgende og ikke mindst frivillige, der var med til at gøre weekenden til en stor succes.

Vi lytter til brostenene

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.