Gårdbutik

I sommeren 2012 åbnede vi en lille gårdbutik i en træhytte ved hovedvejen. Her sælger vi primært vores egne varer i form af udskæringer og pålæg fra Ausumgaardgrisen, samt vores stenformalede mel.

Udover kød fra Ausumgaardgrisen forhandler vi også Vesthavsoksens lækre oksekød. Vesterhavsoksen har oprindelse i Vejlby Klit på den jyske vestkyst, og dyrene er racen Aberdeen Angus. Derudover kan du købe fisk fra Erling Grønkjær i Hanstholm.

Vi kan også tilbyde et lille udvalg af lokale kolonialvarer, blandt andet lokal honning indsamlet omkring Ausumgaard (af Honningdrengene), marmelader og syltede rødbeder fra Claudis Have i Lemvig og andre lækkerier til madlavningen – primært produkter fra Midt- og Vestjylland.

Høflig selvbetjening

Vores lille butik er selvbetjent – til gengæld er åbningstiderne lange, og vi har åbent stort set hver dag hele året rundt.

Vi har desværre oplevet et stort svind igennem de seneste år – og det er svært at gardere sig imod, når vi ikke selv er i butikken til at betjene. Men vi giver ikke sådan op – og vi ved, at rigtig mange trofaste kunder sætter pris på, at de nemt kan købe gode, lokale varer her hos os. Derfor har vi udover videoovervågning installeret et låsesystem. Det betyder, at man skal bruge sin mobiltelefon for at kunne låse døren op. Man sender simpelthen en SMS til et nummer, og så låser døren efterfølgende automatisk op. På den måde får vi en log over de mobilnumre, der har fået adgang til butikken, og håber, at det kan være med til at forebygge tyveri.

Instruktionen til dørsystemet står på døren – og det er nemt og hurtigt at låse op med SMS.

Der kan betales med både dankort, mobilepay eller aftalte penge i butikken.

Åbningstider

Vi har åbent hver dag fra kl. 8-22. 

Vi lytter til brostenene

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.