Julemarked 2017

8. – 10. december 2017

Se programSe udstillerliste
  • Ausumgård marked

Julemarked 2017

Julehygge og markedsstemning på herregården
8. – 10. december 2017

Igen i år åbner vi dørene til 3 stemningsfulde markedsdage i historiske rammer på gården i december.
Vi pynter op i de gamle stalde og på de gamle hølofter, og som altid er det især de lokale fødevarer, der er i centrum.
Her kan du finde masser af lækre råvarer til julen, og der er også mulighed for at købe spændende julegaver samt blomster og kunsthåndværk – altsammen af høj kvalitet og med masser af gode historier.

I cafeen kan du nyde lidt godt til ganen imens du lytter til julens skønne toner.

Der vil være masser af smagsprøver, gode tilbud og ikke mindst en skøn julestemning blandt de mange forskellige boder.

Julemarkedet udvides endnu engang
Det er 6. gang vi holder julemarked på gården – og endnu engang udvider vi arealet for at gøre plads til de mange interesserede udstillere og besøgende og for at undgå for meget “trængsel og alarm”. Derudover holder vi igen åbent over 3 dage. Og vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan, for at skabe en hyggelig stemning, så julemarkedet igen bliver et besøg værd for hele familien.

Vi lytter til brostenene

Priser

50 kr. for voksne
15 kr. for børn fra 3-15 år
gratis for børn fra 0-3 år

Parkering

Vi arbejder på at forbedre parkeringsforholdene og adgangen til og fra parkering.
Der vil være mulighed for at køre med folkevognen fra parkeringspladserne ved vindmøllerne.

Årets udstillere

På det store, gamle høloft kan du igen finde alle de lækre og spændende råvarer til julen.
Her er alt, hvad hjertet kan begære af skønne fødevarer lige fra ost, bagværk, chokolade og nødder til juleand, flæskesteg, vin, snaps, øl og søde sager.
I de gamle stalde finder du masser af julegaveideer – lige fra jagtudstyr og outdoor gear til design-interiør, mode, smykker, keramik og andet kunsthåndværk.
I alt kan du møde 80 forskellige udstillere, der alle brænder for deres gode produkter.
Se årets udstillerliste her.

Aktiviteter og underholdning for store og små

Workshops for børn

Igen i år vil julemarkedet emme af julens toner, dufte og smage.
Børnene kan boltre sig i halm, klappe dyr, nørkle, bage pebernødder, gå på skattejagt og meget mere.
Se weekendens program her.

Praktiske oplysninger:

Tidspunkt:
Fredag d. 8. december kl. 10-16
Lørdag d. 9. december kl. 10-16
Søndag d. 10. december kl. 10-16

Entre:
50 kr. for voksne
15 kr. for børn fra 3-15 år
gratis for børn fra 0-3 år

Andet godt at vide:

Vi driver til dagligt landbrug – men elsker at invitere indenfor til events såsom julemarkedet. Julemarkedet er derfor netop kendetegnet ved at være “Jul på landet”.
Vi bruger derfor landbrugets arealer, bygninger mm. og det betyder, at parkeringsarealer og lign. godt kan være våde og smattede, og det er ikke sikkert at man kan gå fra parkeringen til indgangen uden at få lidt beskidte sko.
Vi har naturligvis forsøgt at lægge billet ind på at få stille vejr med let frost og måske et enkelt lille drys sne – både fordi det er hyggeligt, men også fordi det gør parkeringsarealerne bedre, hvis jorden er frossen. Men vi kan desværre ikke garantere frostvejret, og derfor vil vi gerne opfordre til at man iklæder sig praktisk tøj og fodtøj, der ikke er for sart.
Vi gør hvad vi kan for at gøre det hele så fremkommeligt som muligt – og vi er vant til at vores gæster holder humøret højt sammen med os – også hvis parkeringspladsen bliver lidt mudret.

For Kørestolsbrugere og gangbesværede:
Julemarkedet afholdes i gårdens gamle bygniner – både i stalde og på to af de store, gamle hølofter. Der er desværre ikke adgang for kørestole til lofterne. Til gengæld er der adgang til cafe samt to stalde hvor udstillere præsenterer spændende kunsthåndværk og mange forskellige gaveideer.
Særlige parkeringspladser til kørestolsbrugere og gangbesværede forefindes ved indgangen (kontakt de rare parkeringsfolk, hvis du har brug for dette.)

Få stadepladser tilbage pr. 10. oktober
Er du interesseret i at deltage som stadeholder på julemarkedet, er du velkommen til at sende en mail med dine kontaktoplysninger, info om din forretning/dine produkter samt gerne fotos, link til hjemmeside eller lign. til post@ausumgaard.dk

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.