Besøg gården

Det er altid spændende for os at få besøg – både af foreninger, virksomheder og lignende – det skaber dialog – og det går vi ind for. Det kan dog nogle gange være svært at få tid til at imødekomme alle forespørgsler, når hverdagen og familielivet skal gå op, og derfor er vi indimellem nødt til at sige nej, da tiden er knap. Men send os altid gerne en forespørgsel, og vi vil forsøge at leve op til jeres ønsker.

Brug meget gerne formularen nederst på siden her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Forskellige temaer alt efter interesse

Her på gården har vi mange forskellige driftgrene og projekter, som vi gerne fortæller om.

På grund af de mange forespørgsler på rundvisninger, er det forskelligt, hvem der fra gang til gang viser rundt og fortæller.

Det kan være Kristian selv, men ofte er det også medarbejdere, der beskæftiger sig med de driftsgrene, som rundvisningen har fokus på.

Har I særlige interesse i nogle bestemte emner, så lad os gerne vide det på forhånd. Uanset hvem der viser rundt, er der både en professionel og en personlig historie at fortælle om livet på bondegården.

Praktiske oplysninger

Pris

Vi oplever en stor efterspørgsel på besøg og rundvisninger på gården. Og det kan være svært at efterkomme alle forespørgsler, der skal passes ind i en travl hverdag. Derfor har vi valgt at tage entre, når vi åbner døren for gæster. Prisen har været vanskelig for os at sætte – vi er jo bare en bondegård og ikke en professionel turistaktør. Men vi har sat en pris, der sikrer, at vi får dækket vores omkostninger, og dermed også kan prioritere at tage imod besøg i dagligdagen, når vi samtidig skal passe vores forskellige andre opgaver.

Prisen for et besøg med rundvisning på ca. 1,5-2 timer koster 1500 kr. ekskl. moms (1875 kr. inkl. moms).
Ønskes forplejning, kørsel med “Folkevogn” eller andet, så kontakt os og forhør om priser.

Påklædning

Rundvisninger foregår altid udendørs, og underlaget kan både være græs, pigsten, grus og lignende – godt fodtøj er derfor praktisk, og påklædning skal helst afspejle vejret.

Parkering

Vi har plads til parkering af både busser og personbiler udenfor selve gårdspladsen. Kommer I fra hovedvejen, så drej ind ad Ausumvej og kør forbi butikken, slagtesvinestalden og tørreriet. Drej ned af grusvejen langs stengærdet lige overfor siloerne. Her er parkeringspladserne, hvor vi tager imod jer.

Ingen besøg i juli, august og december

Vi forsøger at planlægge rundvisninger og besøg på gården, så de ikke griber for meget ind i dagligdagen og driften af biogasanlæg, landbruget, events osv. Derfor tager vi ikke imod besøgende i hele juli, august og december.

Vi foretrækker at få besøg tirsdag, onsdag og torsdag.