For udstillere

Forårsmesse 2016

Vil du være med som udstiller på forårsmessen?

Vi har plads til ca. 130 udstillere fordelt i de gamle driftbygninger – i stalde og på lofter, samt på gårdspladsen og i haven.

Pr. 1. april 2016 er stort set alle indendørs standpladser optaget. Der er kan dog komme afbud og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, om der skulle være blevet en ekstra ledig plads.

Er du interesseret i at være med på forårsmessen næste år, så send gerne en mail, hvor du skriver lidt om din virksomhed og dine produkter.

Bemærk, at Forårsmessen ikke er et kræmmermarked – vi forsøger at holde et højt kvalitetsniveau og derfor ser vi også meget gerne, at nye, interesserede udstillere sender links til en hjemmeside eller på anden måde beskriver deres produkter, når de henvender sig. På den måde har vi både en chance for at skabe så varieret en messe som muligt samt sikre en høj kvalitet.

Er du interesseret i at blive skrevet på vores invitationsliste, så send en mail til os på post@ausumgaard.dk og hør nærmere.

Vil du være udstiller?

Der er stadig få ledige pladser tilbage til vores julemarked.
Er du interesseret i at booke en stand, så send os en mail med lidt information om dig selv/din virksomhed og dine produkter.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.