Bliv udstiller

Julemarked 2019

Vores julemarked her på Ausumgaard er en hyggelig juletradition for både os, vores udstillere og mange gæster.

Vi afholdt det første julemarked på gården i 2012. Dengang var vi blot 12 udstillere og fik besøg af ca. 1200 gæster. Siden er markedet vokset – og de seneste år har vi inddraget flere af de gamle driftbygninger for at få plads til både udstillere og gæster. Vi har nu plads til ca. 75 udstillere indendørs, og besøgstallet har ligget på ca. 7-7.500 i 2017 og 2018.

Det er vigtigt for os, at julemarkedet emmer af jul – her dufter af gran, julemad og julebag. Her er julemusik, julepynt og masser af julegaveideer, og gårdens nisser hygger om alle de børn, der besøger os.

Der er rift om stadepladserne til vores julemarked – og vi udvælger udstillere med omhu, så vores gæster oplever et spændende marked, der emmer af kvalitet, godt håndværk og gode råvarer.

Vil du være med?
Har du nogle spændende produkter, som passer ind i juletemaet – det kan være julemad, julepynt, julegaveideer eller lign. og har du lyst til at være med som udstillere, så kontakt os endelig.

Send os en mail med kort beskrivelse af din virksomheden og/eller produkter, samt produktfotos og meget gerne link til en hjemmeside eller lign.

Skriv til Maria på post@ausumgaard.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan evt. se årets foreløbige udstillerliste her.

Julestemning på herregården

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.