Forårsmarked 2019

4. – 5. maj 2019

ProgramUdstillerliste
  • Ausumgård marked

10 års Jubilæum i 2019

I 2010 åbnede vi for første gang dørene til to stemningsfulde forårsdage med marked her på Ausumgaard. Siden er det blevet en tilbagevendende begivenhed – og i år kan vi dermed fejre 10 års jubilæum.

For os handler forårsmarkedet om at åbne gården op for omverdenen og bringe liv i de gamle, tomme driftsbygninger, som emmer af historie og atmosfære. Herregården bliver et stemningsfuldt udstillingsvindue for mange af lokalområdets forretninger, foreninger og kunsthåndværkere – og der er aktiviteter og underholdning for gæster i alle aldre.

Her er over 100 spændende stande med alt fra kunst, håndværk, mode, hobbyudstyr til helseartikler og ikke mindst masser af fødevarer. Vi krydrer det hele med musik, opvisninger og forskellige aktiviteter og sjov for børn.

Vi glæder os til at fejre 10 års jubilæum med et stort, spændende program.

Vi lytter til brostenene

Parkering

Der vil både være parkeringspladser tæt ved indgangen samt ved vindmøllerne, der ligger ca. ½-1 km. fra indgangen. Herfra kører vi shuttle med traktor og vogn til indgangen.

Hjælp os med at evaluere

Vi vil altid gerne høre, hvad du synes om at besøge forårsmarkedet.
Hjælp os med at udfylde dette spørgeskema

Program i 2019

Et 10 års jubilæum skal fejres med maner, og det gør vi med et program, der er spækket med masser af musik, gøgl, shows og opvisninger.

Hele gården kommer til at summe af liv, og i løbet af weekenden vil der være oplevelser for både børn og voksne. Kom f.eks. og oplev Danmarks bedste Scienceshow, når en flok kemikere fra Århus Universitet giver den gas med alverdens imponerende eksperimenter søndag d. 5. maj. Eller lad dig rive med at stemningen, når Holstebro Gospelkor fylder gårdspladsen med energisk Powergospel.

I løbet af weekenden indtager hundredevis af gymnaster den store plæne på gårdspladsen, når vi får besøg af både Bøvlingbjerg og Lyngs idrætsefterskoler samt REP holdet fra Holstebro.
På cafe-scenen spreder forskellige lokale bands stemning med musikalske indslag hele weekenden.

Lørdag eftermiddag har vi en overraskelse i ærmet for at markere 10 års jubilæet.

Se det fulde program her.

Madworkshops for børn og voksne

Fiks frokost & Snedige snacks

Vi har allieret os med dygtige kokke og lærere fra Struer Fri Fagskole, der i løbet af weekenden vil invitere indenfor til workshops, hvor både børn og voksne kan få “fingrene i maden” og få masser af inspiration til gode, spændende, lækre og sunde snack, frokoster og mellemmåltider.

Hver workshop afholdes 1 gang både lørdag og søndag.

Kl. 11.30 er temaet “Fiks Frokost” og kl. 14 “Snedige Snacks”

Hver workshop tager ca. en time.

Pris pr. deltager: 100 kr.

Alle er velkomne – både børn og voksne.

Hvis du køber billetten på forhånd, så sparer du entreen til forårsmarkedet (30 kr. for voksne og 60 kr. for børn).

Læs mere og find billetter herunder.

Udstillerliste i 2019

På årets forårsmarked kan du møde over 100 forskellige udstillere med stande, der byder på alt lige fra lokale fødevarer til håndlavede ure, lokalt brugskunst og kunsthåndværk, designartikler, mode og meget mere.
Vi bestræber os på at sammensætte udstillerlisten, så der er spændende stande for alle besøgende – både unge og gamle, mænd og kvinder.

Se den foreløbige udstillerliste her.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.