Julemarked på gården

Julehygge for hele familien

8.-10. december 2023

Julemarkedet på gården byder hvert år på 3 stemningsfulde markedsdage i historiske rammer.
Vi pynter op i de gamle stalde og på de gamle hølofter som fyldes af op mod 100 forskellige stadeholdere.
Her kan du finde masser af lækre råvarer til julen, og der er også mulighed for at købe spændende julegaver samt blomster og kunsthåndværk – altsammen af høj kvalitet og med masser af gode historier.

Der vil være masser af smagsprøver, gode tilbud og ikke mindst en skøn julestemning blandt de mange forskellige boder.

I cafeen kan du nyde lidt godt til ganen imens du lytter til julens skønne toner, og vi sørger selvfølgelig også for aktiviteter for børn.

10 års jubilæum i 2022

Vi har holdt julemarkeder på gården hvert år siden 2012 – kun afbrudt af corona, som betød at vi måtte aflyse i 2020.

I 2012 var vi slet ikke sikre på, at der ville være interesse for at komme ud på gården i december måned – men vi inviterede indenfor fordi vi havde lyst og fordi vi syntes at der i vores område manglede et julemarked med fokus på kvalitetsmad- og drikkevarer til højtiden.

I første omgang var vi 12 udstillere på et af gårdens gamle hølofter – og her kunne så købes bagværk, vin, chokolade, julesul med mere. Til børnene var der juleværksted og i cafeen kunne købes æbleskiver. Vi havde åbent en fredag eftermiddag og en lørdag midt i december – for vi tænkte ikke at der var basis for at holde åbent både en lørdag og en søndag.

Julemarkedet er vokset år for år siden 2012. De første år fordoblede vi både antallet af udstillere og gæster hvert år, og det har faktisk næsten været sådan, at vi hvert år har taget en ekstra bygning i brug for at skabe plads nok.

Vil du være med som udstiller?

Læs mere her.

Parkering

Vi har masser af parkeringspladser ved vores biogasanlæg.
Hvis der bliver behov er der også mulighed for parkering ved vindmøllerne.
I så fald kører vi shuttle med traktor og vogn til indgangen.

Udstillere

Vi åbner først for tilmeldinger til årets julemarked lige efter sommerferien. Er du interesseret i at være med som udstiller, så læs mere her.

På det store, gamle høloft kan du altid finde de lækreste og mest spændende råvarer til julen.
Her er alt, hvad hjertet kan begære af skønne fødevarer lige fra ost, bagværk, chokolade og nødder til flæskesteg, vin, snaps, øl og søde sager.

I de gamle stalde finder du masser af julegaveideer – lige fra design, mode, blomster og legetøj til smykker, keramik og andet kunsthåndværk.
I alt kan du møde over 80 forskellige udstillere, der alle brænder for deres gode produkter.

Praktiske oplysninger:

Tidspunkt:
Opdateres

Entre:
Opdateres

Andet godt at vide:

Vi driver til dagligt landbrug – men elsker at invitere indenfor til events såsom julemarkedet.
Vi bruger derfor landbrugets arealer, bygninger mm. og det betyder, at parkeringsarealer og lign. godt kan være våde, og det er ikke sikkert at man kan gå fra parkeringen til indgangen uden at få lidt beskidte sko.
Vi har naturligvis forsøgt at lægge billet ind på at få stille vejr med let frost og måske et enkelt lille drys sne – både fordi det er hyggeligt, men også fordi det gør parkeringsarealerne bedre, hvis jorden er frossen. Men vi kan desværre ikke garantere frostvejret, og derfor vil vi gerne opfordre til at man iklæder sig praktisk tøj og fodtøj, der ikke er for sart.
Vi gør hvad vi kan for at gøre det hele så fremkommeligt som muligt – og vi er vant til at vores gæster holder humøret højt sammen med os – også hvis parkeringspladsen bliver lidt mudret.

For Kørestolsbrugere og gangbesværede:
Julemarkedet afholdes i gårdens gamle bygninger – både i stalde og på to af de store, gamle hølofter. Der er desværre ikke adgang for kørestole til lofterne. Til gengæld er der adgang til cafe samt to stalde hvor udstillere præsenterer spændende kunsthåndværk og mange forskellige gaveideer.
Særlige parkeringspladser til kørestolsbrugere og gangbesværede forefindes ved indgangen (kontakt de rare parkeringsfolk, hvis du har brug for dette.)

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.