Udlejning

Til en gård som Ausumgaard hører mange kvadratmeter, og derfor også meget plads, som vi ikke selv bruger hele tiden. Derfor tilbyder vi forskellige former for udlejning. Til gården hører forskellige huse og ejendomme, som vi lejer ud til boliger. Derudover har vi et festlokale på naboejendommen Lindskov.

Mange af vore gamle stalde er ikke længere i brug, og derfor har vi valgt at bygge depotrum i nogle af staldene, således at man kan leje et rum eller flere, hvis man har brug for ekstra plads i en periode.

Derudover lejer vi vores køkkenvogne ud til dig, der har brug for ekstra kapacitet i forbindelse med en fest, dig der skal afholde et event, eller dig der skal producere fødevarer i godkendte lokaler. Se mere om de forskellige muligheder på de enkelte sider.

Festlokale i Huset Lindskov

Skal du holde barnedåb, bryllup, fødselsdag, jubilæum eller lignende og ønsker du at invitere dine gæster til fest i landlige omgivelser?
Så er Huset Lindskov ca. 1 km. fra Ausumgaard måske lige noget for dig!

Vi har kontakt til dygtige kokke og restaurationer her i området, og anbefaler gerne vores samarbejdspartnere, hvis du er på udkig efter leverandører af mad og vin. Men du kan også selv finde frem til det, du ønsker, og selv medbringe forplejningen.

Huset Lindskov er for dig, der søger hyggelige lokaler til mellem 30-70 personer.
Huset ligger for sig selv i landlige omgivelser med mark til alle sider og højt til himlen.

Køkkenvogne

Mangler du ekstra køkkenkapacitet i forbindelse med en fest eller et event, eller skal du producere fødevarer med henblik på videresalg, så har vi to forskellige køkkenvogne til rådighed.

Madcirkusvognen
Madcirkusvognen egner sig godt til events, hvor man har brug for en disk, der vender ud mod publikum – enten til salg af varer, smagsprøver eller lign. Her kan man klappe den ene side op, så man har direkte kontakt til kunderne. I madcirkusvognen er der gaskomfur, industriovn, stålbord, vask og køleskabe. Andet udstyr medbringer man selv.
Vand tilføres og fjernes manuelt i dunke.
Bemærk, at der kræves 32 ampere til strøm

Procesvognen
Procesvognen er tænkt som et godkendt køkken på hjul. Her kan produceres og pakkes fødevarer til salg, da vognen er godkendt som produktionskøkken af fødevarestyrelsen.
Der kan sluttes rindende vand til vognen, som derfor også skal placeres over et afløb.
I vognen er der vask, stålborde, en almindelig ovn samt 2 induktionskogeplader – andet udstyr medbringer man selv.

Depotrum

De gamle driftsbygninger her på Ausumgaard anvendes ikke længere i landbrugsdriften.
I stedet prøver vi at finde nye anvendelsesmuligheder, da vi ønsker at bevare bygningerne, som er en stor del af gårdens kulturhistorie.
Og hvorfor ikke bruge en gammel stald til opbevaring af alt det, som mange ikke har plads til derhjemme? For eksempel møbler, havemøbler, bil, motorcykel, campingvogn, båd, maskiner, byggematerialer, regnskab, de voksne børns uafhentede kasser eller noget helt andet?

Vi har derfor indrettet nogle af de gamle stalde til depotrum, som vi lejer ud til opbevaring.
Rummene er bygget op i kraftigt træ og findes i forskellige størrelser til mange forskellige behov.
Alle rum holdes tørre vha. varmerør, og hvert rum har egen nøgle og lås (som du selv medbringer), og det er derfor dit eget private rum, hvor du kan opbevare dine effekter, uden at andre kan kigge ind.

Du bestemmer selv lejeperiodens længde, og hvor meget plads du har brug for.

Se priser og muligheder på hjemmesiden www.mit-rum.dk

Boliger

Til Ausumgaard hører et antal udlejningsboliger – både lige ved Ausumgaard og omkring nogle af de andre gårde, vi driver.

Der er både boliger til dig, som bor alene og til jer, som er en familie.

Klik her for at se, om der er ledige boliger i øjeblikket.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.