Gaver

Vi kan så godt lide gaver, og derfor sælger vi selvfølgelig også gaver til private og firmaer. Særligt op mod jul sælger vi mange gavekurve eller fint pakkede thermokasser fyldt med alskens lækkerier til julen. Men vi kan også lave fine gaver på alle andre tider af året. Lad os blot vide, hvad du ønsker både prismæssigt og indholdsmæssigt, så laver vi en lækker gave, som du kan give videre til den, der fortjener gaven.

En vestjysk velfærdsgris

Firmajulegaver

Vil du forkæle dine medarbejdere med en julegave med råvarer fra Ausumgaard og Vestjylland?
Vi tilbyder firmajulegaver i forskellige prisklasser fra 199 kr. + moms.
Julegaverne kan indeholde julesul såsom flæskesteg, juleskinker, sylte, bacon, medisterpølse, spegepølser, rullepølse og lign. fra Ausumgaard, samt forskellige kolonialvarer såsom lokal øl, honning, most, saft, mel, marmelader eller syltevarer på glas.

Vi kombinerer gerne med fribilletter til vores årlige arrangementer, så dine medarbejdere både får en smagsoplevelse og en oplevelse med familie eller venner her på gården.
Vi sammensætter efter jeres ønsker og behov, og vi pakker i termokasser, så varerne kan holde sig kolde uden at skulle på køl før modtageren kommer hjem.

Der er mange muligheder, og vi er klar til at give et tilbud, uanset hvor mange gaver du har brug for – jo før du bestiller, jo flere muligheder er der for forskellige produkter og udvalg.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige julegave til dine medarbejdere.

Bestil her

Send os en mail med dine ønsker til en gavekurv – pris, indhold mm. Så vender vi tilbage til dig med et forslag.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.