Forårsmarked 2018

5. – 6. maj 2018

ProgramUdstillerliste
  • Ausumgård marked

Forårsmarked 2018

I 2010 åbnede vi for første gang dørene til forårsmessen her på Ausumgaard, og siden er det blevet en tilbagevendende begivenhed, som vi glæder os til år efter år. Målet med messen har altid været at åbne gården op for omverdenen og bringe liv i de gamle, tomme driftsbygninger, som emmer af historie og atmosfære.

I år har vi omdøbt arrangementet til ForårsMarked fremfor forårsmesse. Det gør vi blandt andet fordi vi gerne vil fremhæve markedsstemningen. Her er stadig udstilling af forskellig art – men vi prioriterer at have mange spændende stande, hvor gæsterne kan købe lækre produkter med sig hjem. Her er  således udstilling og salg af kunst, håndværk, mode, hobbyudstyr, helseartikler- og ydelser og ikke mindst masser af fødevarer. Vi krydrer messen med musik, opvisninger og forskellige aktiviteter og sjov for børn.

Alt i alt byder vi indenfor til en stemningsfuld weekend i historiske rammer – med masser af flotte udstillinger og stande med lækre varer.

Vi lytter til brostenene

Priser

60 kr. for voksne (endagsbillet)
30 kr. for børn fra 3-15 år
Gratis for børn under 3 år

Parkering

Der vil både være parkeringspladser tæt ved indgangen samt ved vindmøllerne, der ligger ca. ½-1 km. fra indgangen. Herfra kører vi shuttle med traktor og vogn til indgangen.

Musikalsk program i 2018

I år har vi booket det festlige og musikalske skiffle-band La Porta til at skabe stemning på gårdspladsen hele weekenden. Der er altså mulighed for at få sig en hyggelig koncertoplevelse på plænen eller i cafeteltet.
La Porta Band er Johnny Madsens gamle husorkester fra musikværtshuset La Porta i Lemvig. Johnny Madsen var selv en del af orkesteret i en årrække, men de seneste mange år har bandet bestået af følgende 5 medlemmer:
Peder Laursen på vaskebræt, skeer, masker mm; Jens Ganer på harmonika og violin; Carsten Kjær på guitar, banjo, mundharpe, kazoo og vokal; J. P. Sonne på bas og vokal – og Bent Skourup på guitar, violin og kor.

Indimellem bliver musikken afløst af gymnastikopvisninger –  både Lyngs og Bøvlingbjerg Idrætsefterskoler kigger forbi.

Se det fulde program her.

Bliv Madpakkemester

Workshops for børn

Vi har i flere år drømt om at kunne lave nogle sjove og lærerige madworkshops for børn på forårsmarkedet – og i år lykkes det endelig.
Vi har allieret os med dygtige kokke og lærere fra Struer Fri Fagskole, der i løbet af weekenden vil invitere indenfor til workshops, hvor børn fra 6-10 og 11-15 år kan få “fingrene i maden” og lære en masse om den gode, spændende, lækre og sunde madpakke.
Efter en time i teltet sammen med dygtige fagfolk, går børnene derfra som “Madpakkemestre”.
Billetter til workshops kan købes her.

Mini vinfestival i 2018

Vi har igennem en del år haft mange forskellige vinhandlere med på forårsmessen, og i år vil vi gerne gøre lidt ekstra ud af arrangementet for de vininteresserede. Vi har derfor samlet nogle af området bedste vinimportører og forhandlere til en lille vinfestival, som bliver en del af selve forårsmarkedet.
Her vil man kunne købe smagekuponer og opleve en lang række forskellige vine – samlet på ét sted.
Her kan selvfølgelig også købes vin, så skal du holde fest eller bare have fyldt vinreolen til særlige lejligheder, så er forårsmarkedet et godt sted at starte.

Til vinfestivallen kan du blandt andet møde:

  • Hargaard Vinimport
  • Vedovo Wine
  • Winefamly / Vild med Vin
  • Pedersborg Vin afbud
  • Rahbeks Vinhandel

Hjælp os med at blive bedre

Besøger du os i weekenden, så hjælp os meget gerne ved at udfylde et lille spørgeskema – og deltag samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til vores gårdbutik.
Find spørgeskemaet her

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.