Julemarked 2024

13. – 15. december 2024

Julemarked 2024

Vi har holdt julemarked her på gården siden 2012 – og hver år ser vi frem til en travl og hyggelig weekend med en masse fantastiske udstillere og glade gæster.

Vi har fokus på at samle alt det bedste til julen – både gaveartikler, fødevarer, kunsthåndværk, julepynt – ja, alt hvad hjertet kan begære af skønne ting og sager op til jul.

I 2024 afholdes årets julemarked d. 13.-15. december.

I 2024 afholdes julemarkedet d. 13.-15. december

Dato & tidspunkt

Fredag, lørdag og søndag
d. 13.-15. december 2024
kl. 10.00-16.00

Oplevelser på årets julemarked

Vi samler over 80 fantastiske udstillere i gårdens gamle driftsbygninger.
Her kan du købe julegaver, pynt og ikke mindst madvarer til højtiden.

Der vil også være hyggelige cafeer, levende musik, aktiviteter for børn og meget mere.

Vi opdaterer med praktiske informationer, program, udstillerliste mm. senere på året.

Andet godt at vide

Vi driver til dagligt landbrug – men elsker at invitere indenfor til events såsom julemarkedet. Vi bruger derfor landbrugets arealer, bygninger mm.. Det betyder, at parkeringsarealer og lign. godt kan være våde, og det er ikke sikkert, at man kan gå fra parkeringen til indgangen uden at få lidt beskidte sko.

Vi har naturligvis forsøgt at lægge billet ind på at få stille vejr med let frost og måske et enkelt lille drys sne – både fordi det er hyggeligt, men også fordi det gør parkeringsarealerne bedre, hvis jorden er frossen. Vi kan desværre ikke garantere frostvejret, og derfor vil vi gerne opfordre til at man iklæder sig praktisk tøj og fodtøj, der ikke er for sart.

Vi gør, hvad vi kan for at gøre det hele så fremkommeligt som muligt – og vi er vant til at vores gæster holder humøret højt sammen med os – også hvis parkeringspladsen bliver lidt mudret.

For kørestolsbrugere og gangbesværede:
Julemarkedet afholdes i gårdens gamle bygninger – både i stalde og på to af de store, gamle hølofter. Der er desværre ikke adgang for kørestole til lofterne. Til gengæld er der adgang til cafe samt to stalde hvor udstillere præsenterer spændende kunsthåndværk og mange forskellige gaveideer.

Særlige parkeringspladser til kørestolsbrugere og gangbesværede findes ved indgangen (kontakt de rare parkeringsfolk, hvis du har brug for dette.)

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.