Presse

Du kan se og læse mere om vores forskellige projekter og arrangementer her:

Græsproteinanlæg klar til de første tests

Siden nytår 2020 har vi sammen med flere eksterne aktører arbejdet på at etableret et helt nyt anlæg til udvinding af græsprotein på gården.
Sidst i juli 2020 nåede vi så en vigtig milepæl, da vi kunne køre det første græs igennem anlægget som en test.
Både TV Midt-Vest og DR var forbi og har lavet et par fine indslag om projektet.

Se også indslag om græsprotein fra DR d. 2/8 2020

Stolt modtager af international pris

Vi er meget stolte over at modtage prisen som Baltic Sea Farmer of the year fra Verdensnaturfonden WWF.
Blandt deltagere fra 11 lande var vi så heldige at blive udvalgt på en landbrugskongres i Warszawa d. 25. september 2019.
Vi er helt vildt stolte af at vinde en international pris for vores landbrugsfaglige arbejde med bæredygtighed.

Du kan læse mere om prisen her.
Artikel fra Dagbladet Holstebro Struer

Høsten 2019

Efter en meget våd august måned var det tiltrængt med sol og sommer – og fra d. 22-23. august fik vi endelig højtryksvejr med masser af sol og varme. Det blev til nogle meget travle dage – og vi var så heldige at TV Midt Vest kiggede forbi og lavede en fin, lille reportage fra marken.

Se indslaget fra høsten d. 25. august her.

Forårsmarkedets 10 års jubilæum

I maj 2019 kunne vi for tiende gang byde indenfor til forårsmarked på gården. Det blev en festlig weekend med masser af handel, musik, aktiviteter og stor fejring af jubilæet.

TV Midt/Vest var på besøg hele lørdagen og lavede et rigtigt fint indslag fra forårsmarkedet.

Se tv-indslag om forårsmarkedets 10 års jubilæum

Fremtidens Landmand

I 2018 blev Kristian kåret som Fremtidens Landmand i kategorien Bæredygtighed. Prisen bliver uddelt i et samarbejde mellem LandbrugsMedierne, Dansk Agroindustri, SEGES, Agromek, MCH, Bridgestone, Jyske Bank og SAGRO

Læs om prisen på Landbrugsavisen

Se video

Insektproduktion på herregården

Vi har siden 6. marts 2018 produceret melorme i en af gårdens gamle længer.

Læs om insektprojektet på DTI’s hjemmeside

Læs mere om insektprojektet i den lokale presse

Godsejerne på DR1

I 2016 medvirkede vi i sæson 2 af programserien Godsejerne på DR1. Vi havde mange overvejelser omkring det at blive portrætteret på landsdækkende tv – for hvilken indvirkning på dagligdagen og familielivet kan et tv-hold have? Og havde vi, vores børn og vores medarbejdere lyst til at medvirke?

Efter grundige overvejelser valgte vi at sige ja tak til at medvirke – primært fordi et af de vigtigste mål med mange af vores aktiviteter på gården er at åbne Ausumgaard op for omverdenen, skabe interesse for landbruget, og ikke mindst udviklingen af lokale fødevarer og lokalområdet generelt her i Vestjylland.

En landsdækkende tv-udsendelse er en enestående mulighed for at invitere interesserede seere indenfor i vores hverdag. Tv-holdet har således både været med på sidelinjen under høsten, til høstfesten, på besøg hos Ausumgaardgrisene, til juleforberedelserne og ved flere andre lejligheder – altså både hverdag og fest.

Se sæson 2 af Godsejerne på DRTV

Vi lytter til brostenene

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.