Festlokaler

Skal du holde fødselsdag, bryllup, konfirmation, reception eller andet, så kan vi måske hjælpe dig med lokalerne til det.

Vi har muligheder enten på Festloftet på Ausumgaard, som er et rustikt og stemningsfyldt lokale med god plads, eller i Huset Lindskov, hvor du lejer hele huset, og dermed har følelsen af at kunne holde fest helt ugeneret og med naturen lige rundt omkring dig.

Se mulighederne nedenfor.

Skal du holde fest?

Festloftet Ausumgaard

Skal du holde en fest for mange mennesker, og drømmer du om at holde den i historiske, landlige omgivelser?
Festloftet er indrettet på et af gårdens store, gamle hølofter.
Her har der igennem tiden været afholdt utallige høstfester, og da vi selv skulle giftes satte vi loftet i stand, så det egner sig til store fester.
Her er pænt, men også “råt”, da rummet jo tidligere har været brugt i landbrugsdriften til opmagasinering af hø og halm.
Rummet er hverken at sammenligne med et forsamlingshus eller et festlokale på et hotel. Festloftet er sit eget – lidt råt, men derfor også fyldt med atmosfære. Her er højt til loftet, synlige bjælker, lysekroner og man kan selv sætte sit præg på lokalet med blomster og pynt – alt efter hvilken type fest man ønsker.

Omgivelser og sæson
Festloftet er placeret i en af de gamle driftslænger omkring gårdspladsen. Parkering foregår på ydersiden af gårdspladsen og man kan komme til lokalet enten via en vognport eller rundt om bygningen (aftales individuelt).
Det gamle høloft er uisoleret, og det betyder, at vi kun lejer det ud til fester i sommerhalvåret (april-oktober).
Der er varmeblæsere, som kan sluttes til – men om efteråret og vinteren synes vi ikke selv, at det er optimalt, da det er svært at varme lokalet op, hvis det er meget koldt og/eller blæsende udenfor.

Plads og service til ml. 50-150 personer
Festloftet består af et stort lokale med scene og praktisk, mørkt gulvtæppe. Bag scenen er der adgang til et baglokale, der kan anvendes til opbevaring eller lignende.
På loftet er der et lille anretterkøkken – og har man brug for industriovn og lignende, så er der mulighed for at leje en køkkenvogn her på stedet.
Loftet kan fint indrettes hyggeligt til en fest med 50-60 gæster, hvis man ønsker god plads til f.eks. buffet og dansegulv. Og med en lidt mere effektiv indretning kan man også sagtens være op til 150 personer. Der er service, borde og stole til 150 personer.
Borde er rektangulære og til enten 6, 8 eller 10 personer. Stolene er neutrale, grå polstrede og meget behagelige at sidde på – også en hel aften.

Pris og lejeperiode
Prisen for leje af festlokalet er 9.500 kr. pr. weekend inkl. moms – dette er inklusiv slutrengøring. Ved leje af festloftet kan nøglen afhentes fredag morgen og forventes først tilbageleveret søndag aften (med mindre vi aftaler andet).

Praktisk information vedr. rengøring
Det er ikke muligt at leje Festloftet eksklusiv slutrengøring – dette er derfor inklusiv i prisen.
Festloftet skal afleveres klar til rengøring – det vil sige:
– Loft, køkken, gangarealer og toiletter efterlades opryddet
– Skraldespande er tømte
– Al opvask er taget og sat på plads i skabe og skuffer (venligst tørret af og optalt jf.opmærkning)
– Vinduer og døre lukkes
– Alle møbler et sat tilbage på plads som ved overtagelse af lokalet
Vigtigt: Husk venligst, at glas og bestik skal tørres af efter opvask i maskinen. Ellers kan der pålægges ekstra gebyr for opvask.
Bemærk, at der ikke må ryges indendørs på Festloftet

Kontakt og yderligere information:
Ønsker du at forespørge på ledige datoer, så kontakt os på post@ausumgaard.dk eller ring på tlf. 97 46 44 11.

Hvor mange?

Festloftet Ausumgaard op til 150 gæster –  Huset Lindskov til 70 gæster

Huset Lindskov

Huset Lindskov
Lindskov har været almindelig beboelse indtil for få år siden, hvor vi overtog gården i forbindelse med opførelsen af de 4 vindmøller lige mellem Lindskov og Ausumgaard. Siden har Maria brugt en del af bygningerne til sin psykologpraksis, men derudover lejer vi resten af huset ud til fester, møder og lignende.

Omgivelser
Huset ligger i skønne, landlige omgivelser med marker til alle sider – nærmeste nabo er Ausumgaardgrisene, der hygger sig i staldene og i frugtplantagen, der grænser lige op til husets have. Når smågrisene boltrer sig imellem frugttræerne er det et syn, der skaber stor fornøjelse hos både store og små.

Plads til 70 personer
Huset består af 3 “afdelinger” – 2 afdelinger med værelser, badeværelse og køkken og 1 afdeling, der består af et stort fællesrum, der er meget velegnet til fester. Alt efter hvordan man placerer borde og stole, kan der både være hyggeligt for 30 personer, og der er også sagtens plads til 70 spisende gæster. Der er to køkkener med god arbejdsplads samt service, borde og stole til 70 personer. Borde er til enten 8 eller 10 personer. Stolene er grå polstrede og meget behagelige at sidde på.

Også velegnet til kurser, workshops og lignende
Da Lindskov udover det store fællesrum med plads til 70 personer også består af 6 værelsesrum, er huset også velegnet til kurser, hvor der både er behov for oplæg i plenum og gruppearbejde.

Pris og lejeperiode
Prisen for leje af lokalerne er 4.500 kr. pr. weekend – dette er inklusiv slutrengøring.

Ved leje af huset til fest kan nøglen som regel afhentes dagen forinden festen og forventes først tilbageleveret aftenen efter festen. I forbindelse med kurser i hverdagene aftales tidspunkter nærmere ved bestilling.

Praktisk information vedr. rengøring
Det er ikke muligt at leje Lindskov eksklusiv slutrengøring – dette er derfor inklusiv i prisen.

Huset skal afleveres klar til rengøring – det vil sige:

– Huset efterlades opryddet
– Skraldespande er tømte
– Al opvask er taget og sat på plads i skabe og skuffer (venligst tørret af og optalt jf.opmærkning)
– Vinduer og døre lukkes
– Alle møbler et sat tilbage på plads som ved overtagelse af huset

Vigtigt: Husk venligt, at glas og bestik skal tørres af efter opvask i maskinen. Ellers kan der pålægges ekstra gebyr for opvask.

Bemærk, at der ikke må ryges indendørs på Lindskov.

Kontakt og yderligere information:

Ønsker du at forespørge på ledige datoer, så kontakt os på post@ausumgaard.dk eller ring på tlf. 97 46 44 11.

Adresse på Huset Lindskov:
Villemoesvej 10, 7560 Hjerm

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.