Festlokaler

Skal du holde fødselsdag, konfirmation, reception eller andet, så kan vi måske hjælpe dig med lokalerne til det.

I Huset Lindskov ca. 1 km. fra Ausumgaard er der et fint festlokale samt køkken og her kan du holde fest helt ugeneret og med naturen lige rundt omkring dig.

Se mulighederne nedenfor.

Skal du holde fest?

Huset Lindskov

Huset Lindskov
Lindskov har været almindelig beboelse indtil for få år siden, hvor vi overtog gården i forbindelse med opførelsen af de 4 vindmøller lige mellem Lindskov og Ausumgaard. Siden har Maria brugt en del af bygningerne til sin psykologpraksis, men derudover lejer vi resten af huset ud til fester, møder og lignende.

Omgivelser
Huset ligger i skønne, landlige omgivelser med marker til alle sider – nærmeste nabo er Ausumgaardgrisene, der hygger sig i staldene og i frugtplantagen, der grænser lige op til husets have. Når smågrisene boltrer sig imellem frugttræerne er det et syn, der skaber stor fornøjelse hos både store og små.

Plads til 70 personer
Huset består af tre afdelinger, hvoraf den midterste afdeling er festlokalet. De to andre afdelinger indeholder køkken og badeværelse, samt et par værelser, som kan benyttes til overnatning med medbragte madrasser. Der er ikke senge til rådighed.
Alt efter hvordan man placerer borde og stole, kan der både være hyggeligt for 30 personer, og der er også sagtens plads til 70 spisende gæster. Der er to køkkener med god arbejdsplads samt service, borde og stole til 70 personer. Borde er til enten 8 eller 10 personer. Stolene er grå polstrede og meget behagelige at sidde på.

Også velegnet til kurser, workshops og lignende
Da Lindskov udover det store fællesrum med plads til 70 personer også består af 6 disponible værelsesrum, er huset også velegnet til kurser, hvor der både er behov for oplæg i plenum og gruppearbejde.

Pris og lejeperiode
Prisen for leje af lokalerne er pr. 1. august 2022 5.500 kr. pr. weekend – dette er inklusiv slutrengøring.

Ved leje af huset til fest kan nøglen som regel afhentes dagen forinden festen og forventes først tilbageleveret aftenen efter festen. I forbindelse med kurser i hverdagene aftales tidspunkter nærmere ved bestilling.

Praktisk information vedr. rengøring
Det er ikke muligt at leje Lindskov eksklusiv slutrengøring – dette er derfor inklusiv i prisen.

Huset skal afleveres klar til rengøring – det vil sige:

– Huset efterlades opryddet
– Skraldespande er tømte
– Al opvask er taget og sat på plads i skabe og skuffer (venligst tørret af og optalt jf.opmærkning)
– Vinduer og døre lukkes
– Alle møbler et sat tilbage på plads som ved overtagelse af huset

Vigtigt: Husk venligt, at glas og bestik skal tørres af efter opvask i maskinen. Ellers kan der pålægges ekstra gebyr for opvask.

Bemærk, at der ikke må ryges indendørs på Lindskov.

Kontakt og yderligere information:

Ønsker du at forespørge på ledige datoer, så kontakt os på post@ausumgaard.dk eller ring på tlf. 97 46 44 11.

Adresse på Huset Lindskov:
Villemoesvej 10, 7560 Hjerm

Hvor mange?

Der er plads, service, borde og stole til ca. 70 gæster i Huset Lindskov

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.