Ausumgaards venner

Da vi, Kristian og Maria, flyttede ind på Ausumgaard i 2008 vidste vi, at vi gerne ville prøve at udvikle gården, stedet og landbruget i nye retninger, men med respekt for traditionen og kulturhistorien på stedet.

Allerede tidligt opstod ideen om at anvende gårdens gamle, tomme driftbygninger til arrangementer, hvor vi kunne åbne op og byde lokalsamfundet indenfor. Det blev i 2010 realiseret med den første Forårsmesse, som blev en overvældende succes med over 4200 besøgende gæster. Siden har vi årligt holdt forårsmesse samt forskellige andre arrangementer – og i dag tiltrækker vores julemarked og forårsmarked op til ca. 7-9000 gæster.

Vi lytter til brostenene

Fantastisk medarbejderstab

Sådanne begivenheder kan vi ikke stable på benene alene. Vi har en fantastisk medarbejderstab, der altid hjælper med at få tingene til at lykkes – men derudover er vi også afhængige af venner, familie og lokale ildsjæle, der bakker op om alle vores projekter. Til forårsmarkedet er der op mod 100 frivillige, der giver deres besyv med – enten sammen med lokale foreninger eller bare som privatpersoner. Det giver vores arrangementer en helt særlig sjæl og et helt specielt liv, når hjælperne i de røde trøjer får alting til at klappe med et smil på læben og et glimt i øjet.

Har du også lyst til at blive en del af fællesskabet omkring Ausumgaard, så bliv en del af gårdens ”venner”. Det er ikke en forening med bestyrelse og vedtægter – det er blot et netværk mellem gården og folk, der interesserer sig for stedet og vores mange projekter.

Tanken bag “Ausumgaards Venner” er at skabe en unik kreds af ildsjæle, som interesserer sig for gårdens drift, arrangementer og fremtid i det hele taget.

Ausumgaards Venner

“Ausumgaards Venner” kan være med til at skabe rammen om de begivenheder, der bidrager til at åbne gården op for omverdenen, som f.eks. forårsmarked og julemarked – og der er altid mulighed for at være med til at skabe nye, spændende tiltag på gården, f.eks. folkemiddage, foredragsaftner, arrangementer for børn, store og små events. Vi ønsker i høj grad også at skabe en god dialog om vores tanker for gårdens fremtid.

Bliv en del af vennekredsen

Det får du ud af at være en del af vennekredsen

  • Tættere tilknytning til den gårdens projekter
  • Samvær med andre, der er engageret i lokal fødevareproduktion.
  • Mulighed for at få indflydelse på og være med i gennemførelsen af arrangementer og events på gården
  • Medvirke til at sikre den fortsatte udvikling af gården i samspil med hele lokalsamfundet

Det er helt uforpligtende at blive en del af fællesskabet. Du tilmelder dig blot som medlem, og så bliver du spurgt om du har lyst til at deltage og/eller f.eks. kan hjælpe til de forskellige arrangementer.

Sådan bidrager Ausumgaards venner til gården:

  • Vi får mulighed for at udvikle og skabe flere aktiviteter på gården
  • Tættere kontakt til kunderne og andre med interesse for gården
  • Opbakning til og udvikling af den lokale fødevareproduktion og formidling heraf

Start dialogen og tilmeld dig pr. mail til Christina på christina@ausumgaard.dk

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.