Praktisk information

Julemarked 2019

Tidspunkt:
Fredag d. 13. december kl. 10-16
Lørdag d. 14. december kl. 10-16
Søndag d. 15. december kl. 10-16

Entre:
Voksne: 60 kr.
Børn fra 3-15 år: 20 kr.
Børn under op til 3 år: gratis

Parkering:
Vi har efterhånden mange parkeringspladser omkring vores biogasanlæg, men i øjeblikket er vi i gang med at udvide anlægget – og derfor har vi ikke helt så mange parkeringspladser her som vi plejer.

Men ved vindmøllerne bag gården vil der være mulighed for at parkere, og herfra kan man køre med traktor og vogn til indgangen.

Som alle ved har vi haft et fuldstændig vildt vådt efterår med regn i lange baner – og ligesom alle andre steder er jorden omkring gården våd og smattet. Vi vil derfor gerne opfordre alle til at tage fodtøj på, som kan klare lidt vands og smuds.

Og så håber vi, at alle vores gæster medbringer det gode humør – også når de møder vores rare parkeringsvagter, som gør hvad de kan for at finde plads til alle.

For kørestolsbrugere og gangbesværede:
Julemarkedet afholdes i gårdens gamle bygninger – både i stalde og på to af de store, gamle hølofter. Der er desværre ikke adgang for kørestole til lofterne. Til gengæld er der adgang til cafe samt to stalde hvor udstillere præsenterer spændende kunsthåndværk og mange forskellige gaveideer.
Særlige parkeringspladser til kørestolsbrugere og gangbesværede forefindes ved indgangen (kontakt de rare parkeringsfolk, hvis du har brug for dette.)

For besøgende i større grupper:
Vi har mulighed for at yde lidt ekstra service til besøgende, der kommer i grupper om fredagen d. 13. december. Her har vi mulighed for at reservere plads i cafeen, så man i samlet flok kan nyde en frokost, æbleskiver eller lidt varmt at drikke. Kontakt os meget gerne på forhånd og reserver plads i cafeen – så laver vi en aftale.
Vi har desværre ikke mulighed for at reservere plads i cafeen lørdag og søndag pga. travlhed.
Kontakt os gerne pr. mail til post@ausumgaard.dk eller tlf. 97464411

Hunde er velkomne på gården i snor
Men vi frabeder os hunde i cafeen og på høloftet fordi vi her har samlet alle fødevarerne.
Derudover gør vi opmærksom på, at der kan blive lidt trængsel indendørs både lørdag og søndag – og derfor kan det være en udfordring af medbringe hunde inde i selve bygningerne.

Andet godt at vide:
Vi driver til dagligt landbrug – men elsker at invitere indenfor til events såsom julemarkedet. Julemarkedet er derfor netop kendetegnet ved at være “Jul på landet”.
Vi bruger landbrugets arealer, bygninger mm. og det betyder, at parkeringsarealer og lign. godt kan være våde og smattede, og det er ikke sikkert, at man kan gå fra parkeringen til indgangen uden at få lidt beskidte sko.
Vi har naturligvis forsøgt at lægge billet ind på at få stille vejr med let frost og måske et enkelt lille drys sne – både fordi det er hyggeligt, men også fordi det gør parkeringsarealerne bedre, hvis jorden er frossen. Men vi kan desværre ikke garantere frostvejret, og derfor vil vi gerne opfordre til, at man iklæder sig praktisk tøj og fodtøj, der ikke er for sart.
Vi gør, hvad vi kan for at gøre det hele så fremkommeligt som muligt – og vi er vant til, at vores gæster holder humøret højt sammen med os – også hvis parkeringspladsen bliver lidt mudret.

Tid og sted

Fredag, lørdag og søndag
den 13.-15. december 2019 kl. 10-16
Holstebrovej 101, 7560 Hjerm

Parkering

Der vil både være parkeringspladser tæt ved indgangen samt ved vindmøllerne, der ligger ca. ½-1 km. fra indgangen.
Herfra kører vi shuttle med traktor og vogn til indgangen.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.