Gårdens folk

Igennem tiderne har utroligt mange mennesker haft deres daglige gang på Ausumgaard.
Køkkenpiger, karle, kogekoner og mange flere har bidraget til arbejdet i marken, pasning af dyrene og husholdning samt vedligeholdelse af bygningerne.

I dag er vi en flok på 20 personer, der har vores daglige gang på gården. Heraf er der nogle stykker i flexjob og indimellem har vi også praktikanter eller folk i afklaringsforløb med på holdet. Dertil kommer sæsonmedarbejdere, der år efter år kommer og giver en hånd i høstperioden.

Vores medarbejderflok er sammensat af både håndværkere, landmænd, akademikere samt indimellem studerende og ufaglærte – og det gør os til en broget flok. Det ser vi dog kun som en styrke, da arbejdsopgaverne på gården også er meget forskelligartede, og vi har alle hver vores at byde ind med, og tilsammen udgør vi et fantastisk team – i hvert fald, hvis vi selv skal sige det.

Vi lytter til brostenene

Folkestuen


 I dagligdagen arbejder vi alle med hver vores opgaver og vi er derfor spredt rundt om på gården og i markerne. Derfor er den traditionelle folkestue i stuehuset et vigtigt samlingspunkt for os allesammen. Her mødes vi så vidt muligt 2 gange om dagen til formiddagskaffe og middagsmad – og på den måde styrker vi sammenholdet og giver alle medarbejdere mulighed for at følge med i hinandens hverdag. For os har det stor værdi, at vi både kan hygge os sammen som kollegaer, samt arbejde godt sammen på tværs af fagligheder, og derfor er folkestuen vores krumtap. Her er varme og vedkommenhed, her er smil og alvor, og her kan vi samles om det gode måltid mad, som jo faktisk er omdrejningspunktet i vores arbejde med landbrug og fødevareproduktion.

Medarbejdere

</p>
<h4>Maria Lundgaard-Karlshøj</h4>
<p>

Maria Lundgaard-Karlshøj

Ejer
</p>
<h4>Kristian Lundgaard-Karlshøj</h4>
<p>

Kristian Lundgaard-Karlshøj

Ejer
</p>
<h4>Kirsten Lundgaard-Karlshøj</h4>
<p>

Kirsten Lundgaard-Karlshøj

Ejer
</p>
<h4>Lisa Damsgaard</h4>
<p>

Lisa Damsgaard

Økonomi og administration
</p>
<h4>Svend Erik Simonsen</h4>
<p>

Svend Erik Simonsen

Bygningssnedker - vedligehold
</p>
<h4>Lars Madsen</h4>
<p>

Lars Madsen

Vedligehold
</p>
<h4>Nicolaj Ravnholt</h4>
<p>

Nicolaj Ravnholt

Biogas
</p>
<h4>Niklas Vendelboe</h4>
<p>

Niklas Vendelboe

Vedligehold
</p>
<h4>Bente Tradsborg</h4>
<p>

Bente Tradsborg

Køkken & Service
</p>
<h4>Holger T. Lauritsen</h4>
<p>

Holger T. Lauritsen

Biogas
</p>
<h4>Thorleif Kristensen</h4>
<p>

Thorleif Kristensen

Vedligehold
</p>
<h4>Søren Østerby</h4>
<p>

Søren Østerby

Mark
</p>
<h4>Christina Vestbjerg</h4>
<p>

Christina Vestbjerg

Markeder & Oplevelser
</p>
<h4>Mikkel Ebbesen</p>
<h4></h4>
<p>

Mikkel Ebbesen

Insektproduktion
</p>
<h4>Mohammad Jennad</p>
<h4></h4>
<p>

Mohammad Jennad

Vedligehold
</p>
<h4>Benjamin Bredahl</p>
<h4></h4>
<p>

Benjamin Bredahl

Marken
</p>
<h4>Anders Nygaard</p>
<h4></h4>
<p>

Anders Nygaard

Marken
</p>
<h4>Søren Vesterby</p>
<h4></h4>
<p>

Søren Vesterby

Marken

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Nyhedsbrev Tilmeld dig nyhedsbrevet ved at indtaste din mailadresse og klik på 'tilmeld'.