Kom tættere på Ausumgaard 2014

I efteråret 2014 afholdt vi nogle små pop-up markeder ved butikken for at skabe lidt liv og aktivtet på gården. Vi inviterede et par andre lokale fødevareproducenter, satte rammerne om nogle små børneaktiviteter, og så inviterede vi folk til at kigge forbi nogle fredag eftermiddage.

Minimarked med hygge

De små markeder en hyggelig og overskuelig måde at få besøg – og nu prøver vi at udvide konceptet lidt, så der også er mulighed for at komme med på en rundvisning på gården samt forbi Ausumgaardgrisene på Lindskov. Vi spænder også “Folkevognen” bag en traktor til små køreture (med mindre det gode høstvejr lægger beslag på alle traktorer), og så byder vi på kaffe og kage. Når klokken nærmer sig spisetid smider vi nogle af vores gode pølser på grillen (20 kr. for en frankfurter m. brød), så vores gæster ikke behøver at tænke på aftensmaden, når de kommer hjem.

Hvem kommer?

Vi har allieret os med Struer Håndbryg, Honningdrengene og Vesterhavsoksen, som kommer forbi med lækre varer og en lille smagsprøve.
Hvis vi er heldige kommer fårehyrden Peter fra Storålam også forbi.

Kom med rundt

På rundvisningen kan du høre mere om gården, landbruget, nicheproduktionen, messer, markeder og ikke mindst vores tanker om at forvandle stedet til et “Kraftcenter for fødevarer”.
Vi inviterer også alle gæster til at blive en del af det vi kalder “Ausumgaards venner” – en uforpligtende forsamling af folk, der har interesse i gården, vores arrangementer og projekter.

Alt dette løber af stablen fredag d. 21. august 2014 fra kl. 13.

Kl. 13-17 serverer vi kaffe og kage (gratis), og der er mulighed for at komme med på en rundvisning
Kl. 17.30 – eller deromkring tænder vi grillen til lidt let aftensmad – for 20 kr. kan du få en af vores gode frankfurtere m. brød
Herefter ser vi, hvad der sker og hvor længe folk bliver hængende.

Vi glæder os til at se jer!

Tætpåausumgaard2014

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.