• Ausumgård marked

Julemarked 2015

Årets julemarked på gården er veloverstået, og sikken weekend det blev! Vi var så heldige at få besøg af 6800 gæster, som sammen med alle udstillere, frivillige og medarbejdere var med til at gøre weekenden til noget helt særligt.
Vi er overvældede over, at så mange har lyst til at besøge os i december for at handle lokale råvarer, kunsthåndværk og gaveideer. I år havde vi igen udvidet pladsen betragteligt i forhold til 2014 – men med så mange gæster var pladsen til tider en smule trang. Derfor vil vi også bruge julen til at overveje, om vi i 2016 kan udvide endnu engang.
Har du ris/ros til julemarkedet, så giv det gerne til kende via denne formular. Eller kontakt os pr. mail: christina@ausumgaard.dk

Vi siger tusind tak for denne gang! Og håber, at vi ses til forårsmessen d. 21. og 22. maj.

Vinderne af lodtrækningen på indgangsbilletter

Mange af udstillerne på årets julemarked var så rare at sponsorere en gevinst, så alle besøgende kunne være med i lodtrækningen om fine præmier.
Alle gevinster er nu afhentet.

Vi lytter til brostenene

Julemarked d. 12. og 13. december 2015

Vi er ved at være klar til årets julemarked på gården. I år inddrager vi bl.a. mere plads til cafeen, og som noget nyt vil vi i år tage den store lade i brug – det glæder vi os rigtig meget til! Vi holder fortsat fast i, at julemarkedet har fokus mad til julen – men der skal selvfølgelig stadig være plads til kunsthåndværkere og udvalgte forhandlere af spændende gaveideer.

Vil du være udstiller?

Der er stadig få ledige pladser tilbage til vores julemarked.
Er du interesseret i at booke en stand, så send os en mail med lidt information om dig selv/din virksomhed og dine produkter.

Se udstillerlisten pr. 30. november herunder
(klik på listen for at forstørre)

Underholdning og aktiviteter

Igen i år vil skønne toner fra forskellige musikere brede sig i cafeen og på høloftet, så julestemningen kommer helt i top.
Derudover vil der være forskellige aktiviteter for børn – bl.a. pyntning af cookies hos ByElke, bagning af pebernødder og maling af mel hos Ausumgaard, derudover kan børnene prøve at knytte garn samt opleve den gamle smedje, hvor Vestjysk Smedelaug og Søren Lassen vil skabe liv og stemning.

Det musikalske program ser således ud:

Lørdag: Søndag:
10.00-11.30    Mette og Steen Jacobsen
11.40-12.10    Hjerm Kirkekor
12.15-12.45    Marie Vilsbøll og Jonas Foldager
13.00-15.00    Mette og Steen Jacobsen
15.15-15.45    Marie Vilsbøll og Jonas Foldager
10.30-12.00    Søndag Morgen
11.00-13.00    Acapella
13.00-13.20    Struer Danseskole
13.00-14.30    Søndag Morgen
14.45-15.45    Marie Vilsbøll og Jonas Foldager

Praktiske oplysninger:

Dato: 12. og 13. december 2015
Tidspunkt: kl. 10-16 både lørdag og søndag

Entre: 30 kr. for voksne, børn op til 15 år gratis.

Parkering: der vil være mulighed for at køre med folkevognen fra parkeringspladserne ved vindmøllerne.

For Kørestolsbrugere og gangbesværede:
Julemarkedet afholdes i gårdens gamle bygniner – både i stalde og på lofter. Der er desværre ikke adgang for kørestole til det store høloft, hvor de fleste fødevareudstillere er placeret. Til gengæld er der adgang til cafe samt maskinhuset, hvor der er marked med kunsthåndværk og gaveideer.
Særlige parkeringspladser til kørestolsbrugere og gangbesværede forefindes ved indgangen (kontakt de rare parkeringsfolk, hvis du har brug for dette.)

Hjælp os med at blive bedre
Svar på spørgsmålene og deltag i konkurrencen om en lækker julekurv fra gården.
Deltag her.

Har du spørgsmål til årets julemarked, så send en mail til Christina Vestbjerg på mailto:christina@ausumgaard.dk?subject=Julemarked%202015

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.