For udstillere

Julemarked 2019

Vores julemarked fylder hvert år i december hele gården med masser at julestemning for både os, udstillere og gæster. Det er en bred, folkelig begivenhed, der samler gæster fra hele lokalområdet og fra et stort opland her i det vestjyske, ligesom vi også har gæster fra store dele af Jylland og Fyn, som gerne kører langt for den stemning, vi kan skabe her på gården.

Gårdens gamle bygninger danner rammen om en stemningsfuld markedsplads for en bred skare af virksomheder med produkter, der relaterer til julen – enten i form af mad og drikke eller i form af julepynt, gaveideer og hvad man ellers har brug for til den kommende højtid.

Vores gæster forventer at kunne købe mange forskellige typer af julevarer med hjem, og når vi sammensætter udstillerlisten, lægger vi stor vægt på juletemaet. Derudover er det vigtigt for os, at alle vores udstillere tilbyder produkter af høj kvalitet og gør meget ud af præsentation af virksomheden og varerne, så gæsterne bliver mødt af indbydende og spændende stande hele vejen rundt.

Til jul har vi ca. 80 stande fordelt på udendørsarealer, gårdsplads, stalde og lofter, og vi forsøger at sammensætte udstillerne, så der er lidt for enhver smag – og ikke for meget af det samme.

Vil du være med?
Mange udstillere på julemarkedet kommer igen år efter år – men vi er også altid på udkig efter nye, spændende deltagere.
Har du lyst til at være med som udstiller, så kontakt os endelig. Vi åbner for tilmelding i løbet af august måned – og indtil da er det blot muligt at komme på vores invitationsliste.

Send os en mail med kort beskrivelse af virksomheden og/eller produkterne, samt produktfotos og meget gerne link til en hjemmeside eller lign.

Skriv til Maria på post@ausumgaard.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Tid og sted

Fredag, lørdag og søndag
den 13.-15. december 2019 kl. 10-16
Holstebrovej 101, 7560 Hjerm

Praktisk information til udstillere

Udstillerparkering

Placering

Forplejning

Find rundt på gården

Oversigtskort mm.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.