Madmarked

På Ausumgaard tror vi på, at forbrugere interesserer sig for, hvor fødevarerne kommer fra og hvordan de er produceret.
Derfor har vi stort fokus på både produktionen af de lokale råvarer, men også afsætningen heraf, og da vi begyndte at producere Ausumgaardgrise var vores mantra, at der skulle være noget i det for grisen, for kunden og for bonden. Dermed sagt at vi ville skære det ekstra led væk, således at kontakten og salget sker direkte mellem kunden og den producent, som har fremstillet varen.

Vi afsætter vores egne varer i gårdbutikken her på Ausumgaard, og var i 2018 også med i et koncept, som handlede om større tilgængelighed af lokale varer, og hvor det var muligt at bestille sine varer på nettet for derefter at kunne afhente dem her på Ausumgaard. Det fungerede godt for både producenten og kunden, men desværre ikke for konceptet i Danmark, og vi måtte derfor lukke ned sammen med konceptet i DK.

Vi arbejder nu og løbende på at skabe en ny mulighed for afsætningen af de lokale fødevarer, således at det bliver nemt at bestille og afhente for kunden.

Vi lytter til brostenene

Er du producent?

Er du producent og ønsker du at levere til et nyt Madmarked, som imødekommer kundernes behov for let at kunne købe og afhente friske og lokale varer? Vi har ikke et koncept færdigt endnu, men vi arbejder på det, og jo flere producenter der vil være med, jo mere attraktivt bliver det at handle hos os, og så udvikler vi måske nye måder. Vi ved, at behovet er der hos kunderne, og det vil vi fortsat gerne imødekomme.

Er du kunde?

Fortæl os endelig, hvad du kunne ønske dig af et nyt Madmarked. Vi vil så gerne vide, hvad du som kunde har brug for, så vi dermed kan forsøge at imødekomme reelle behov. Send os en mail eller ring til os, hvis du har gode ideer eller forslag til noget. Vi skal finde et bæredygtigt alternativ til det koncept, som lukkede ned i Danmark, så det gør ikke noget, at vi har tænkt os godt om. Det kan du sagtens hjælpe os med ved at komme med dine gode ideer.

Kom i kontakt

Vi gør meget ud af at finde de rigtige samarbejdspartnere, både i lokalområdet og på større plan.

Det gælder både i arbejdet med vores konventionelle drift og i arbejdet med udviklingen af nye produkter og tiltag på gården.

Vi er også altid nysgerrige efter at komme i kontakt med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.